Assistentieflats Peerdenposterij-Torhout

Assistentieflats de Peerdenposterij


Sedert september 2020 zijn we ook gestart met het beheer en de assistentie van de 21 assistentieflats in de Rijselstraat in Torhout.

Ben je op zoek naar een comfortabele thuis die meer veiligheid biedt dan uw huidig verblijf?

Dan hebben wij de oplossing!

Een assistentieflat die aangepast is aan de specifieke noden van nu en van uw toekomst. Gelegen aan de rand van het stadscentrum. In een oase van rust achter het volledig gerenoveerde gebouw van De Peerdenposterij in de Rijselstraat te Torhout.

In het volledig gerenoveerd en beschermd voorgebouw, is de gemeenschappelijke ruimte voorzien voor de bewoners. Dit met oog op een gezellige huiselijke sfeer.

De flats zijn voorzien van één of twee kamers, aangepast aan de meest actuele veiligheidsnormen en voorzien van oproepsystemen op verschillende plaatsen. Badkamer, leefruimte, kamer(s), toiletten zijn aangepast en hebben de nodige ruimte. Alle voorzieningen om het leven zo aangenaam mogelijk te maken zijn aanwezig. Dit in functie van uw persoonlijke beperkingen.

Zin in een gezellige babbel met een medebewoner, een koffie of een ander drankje in de gemeenschappelijke ruimte? Één van de activiteiten bijwonen die georganiseerd worden? Het kan allemaal dankzij de uitgebreide dienstverlening.

Heeft u vragen of assistentie nodig ivm. administratie, briefwisseling, boodschappen, vervoer, dan staat de woonassistent u bij.

Wij bieden u alle nodige zorg en assistentie op maat van uw behoeften.

Kortom een leven zonder zorgen, het kan!


      Wil je meer info of een persoonlijke afspraak?         Klik op onderstaande link naar onze website            of contacteer ons via de contactpagina.